20.6 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Το θρίλερ με τον Tom Holland “The Crowded Room” κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου στο Apple TV+

    Η Apple αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στο «The Crowded Room» με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, μια σειρά θρίλερ της Apple TV+ που ακολουθεί έναν άνδρα που συνελήφθη μετά από πυροβολισμό.

    Τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Ιουνίου και θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα κάθε Παρασκευή έως 28 Ιουλίου. Ο Tom Holland πρωταγωνιστεί και είναι εκτελεστικός παραγωγός.

    Το “The Crowded Room” ακολουθεί τον Danny Sullivan, έναν άνδρα που συλλαμβάνεται μετά την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη το 1979. Το θρίλερ παρουσιάζεται μέσα από συνεντεύξεις με την ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried).

    Καθώς ο Goodwin συνεργάζεται με την Sullivan, τα γεγονότα της ζωής του αποκαλύπτονται, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών του αινιγματικού παρελθόντος που τον διαμόρφωσαν και των παρακαμπτηρίων που θα τον φέρουν σε μια συνειδητοποίηση που θα αλλάξει την πορεία της ζωής του.

    Μαζί με τους Holland, Seyfried και Rossum, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Sasha Lane, Will Chase και Lior Raz, μαζί με τους guest stars Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski και Zachary Golinger.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.