Sunday, May 19, 2024

Η δραματική σειρά «Drops of God» έρχεται στο Apple TV+ στις 21 Απριλίου

Η Apple αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το «Drops of God», μια νέα δραματική σειρά για το Apple TV+, βασισμένη σε μια σειρά manga.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου και πρωταγωνιστούν η Fleur Geffrier (“Das Boat”) ως Camille Leger και o Tomohisa Yamashita (“Alice in Borderland”) ως Issei Tomine. Η σειρά των οκτώ επεισοδίων είναι ένα πολύγλωσσο γαλλο-ιαπωνικό δράμα από τη Legendary Entertainment προσαρμοσμένο από την ομώνυμη ιαπωνική σειρά manga των New York Times.

Στην τηλεοπτική σειρά, ο Alexandre Leger, ο οποίος ίδρυσε τον περίφημο Leger Wine Guide και ήταν γνωστός στη μελέτη των κρασιών, πέθανε πρόσφατα στα 60 του στο σπίτι του στο Τόκιο. Η Camille (Geffrier), η κόρη του, μένει στο Παρίσι και δεν τον έχει δει από τότε που οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν εννέα.

Μαθαίνει ότι ο πατέρας της της άφησε μια συλλογή κρασιών που οι ειδικοί λένε ότι είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο όταν πετάει στο Τόκιο και διαβάζεται η διαθήκη του Leger. Η Camille θα πρέπει να ξεγελάσει τον ειδικό στο κρασί Issei Tomine (Yamashita), τον οποίο μεγάλωσε ο πατέρας της και αναφέρεται στη διαθήκη του ως «πνευματικός γιος του», για να κερδίσει την κληρονομιά.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.