21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι υπηρεσίες της Apple Εκτός από το iCloud θα σταματήσουν να λειτουργούν σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού

    Οι υπηρεσίες της Apple εκτός από το iCloud θα σταματήσουν να λειτουργούν σε ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις iOS, macOS, watchOS και tvOS από τις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε ο λογαριασμός Twitter @StellaFudge, μια πηγή με αποδεδειγμένο ιστορικό.

    Οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση σε καμία υπηρεσία της Apple εκτός από το iCloud σε αυτές τις εκδόσεις λογισμικού:

    • iOS 11 μέχρι iOS 11.2.6
    • macOS 10.13 μέχρι macOS 10.13.3
    • watchOS 4 μέχρι watchOS 4.2.3
    • tvOS 11 μέχρι tvOS 11.2.6

    Σε ένα εσωτερικό έγγραφο, η Apple είπε ότι οι επηρεαζόμενοι χρήστες ενδέχεται να λάβουν μια ειδοποίηση push που τους προτρέπει να ενημερώσουν τη συσκευή τους σε μια νεότερη έκδοση λογισμικού.

    «Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού δεν θα υποστηρίζουν πλέον τις Υπηρεσίες της Apple, όπως το App Store, το Siri και τους Χάρτες», δήλωσε η Apple, σε έγγραφο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα. “Ενημερώστε το λογισμικό σας στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες.”

    Η Apple δεν εξήγησε γιατί οι περισσότερες από τις υπηρεσίες της θα σταματήσουν να λειτουργούν με αυτές τις παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, που κυκλοφόρησαν από τα τέλη του 2017 έως τις αρχές του 2018, αλλά η κίνηση θα επηρεάσει μόνο ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Από τα μέσα Φεβρουαρίου, για παράδειγμα, η Apple είπε ότι μόνο το 8% των ενεργά χρησιμοποιούμενων iPhone εκτελούσαν iOS 14 ή παλαιότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.