15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το εσωτερικό του νέου iPod touch αποκαλύπτει 1,043mAh μπαταρία και 1GB RAM

    ipod-touch-ifixit

    Με την κυκλοφορία του νέου iPod Touch έφτασε για ακόμη μια φορά η ώρα για τους τεχνικούς του iFixit να μας παρουσιάσουν το εσωτερικό της συσκευής. Αν και δεν έχουμε κάποια σημαντική έκπληξη αξίζει να δούμε τι ανακάλυψαν.

    Το 6ης γενιάς λοιπόν iPod Touch έχει την ίδια οθόνη 4 ιντσών που συναντούμε και στο προηγούμενο μοντέλο. Εσωτερικά έχουμε τον Α8 επεξεργαστή και και τον M8 μικροεπεξεργαστή που συναντούμε στα τελευταία iPhones.

    Επίσης εσωτερικά συναντούμε τα 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi, μαζί με Bluetooth 4.1. Επίσης έχει 1GB RAM, και μια μπαταρία 1,043mAh για την οποία η Apple υποστηρίζει πως η αυτονομία της είναι ικανή για 40 ώρες μουσική και 8 ώρες βίντεο.

    Η νέα έκδοση του iPod Touch έγινε διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα και έφερε νέα χρώματα και μια σημαντική αναβάθμιση στο εσωτερικό της συσκευής. Στο τομέα της αποθήκευσης έχουμε 4 επιλογές – 16GB στα $199, 32GB στα $249, 64GB στα $299, και 128GB στα $399.

    Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το τεχνικό κομμάτι της συσκευής στο iFixit

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles