13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το «Devil May Cry: Peak of Combat» ανοίγει την προεγγραφή με ευκαιρίες Beta δοκιμών να έρχονται σύντομα

    Οι Capcom και Nebula Joy θα κάνουν μια είσοδο για κινητά στη διάσημη σειρά Devil May Cry, με το εν λόγω παιχνίδι να βρίσκεται σε διάφορες καταστάσεις δοκιμής ή soft launch τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

    Τώρα φαίνεται ότι αυτό το παιχνίδι, το Devil May Cry: Peak of Combat, πλησιάζει σε ένα νέο ορόσημο καθώς οι προγραμματιστές μόλις ξεκίνησαν μια καμπάνια προεγγραφής. Όπως συμβαίνει με πολλές καταχωρήσεις για κινητά σε δημοφιλείς σειρές κονσολών και υπολογιστών, το Devil May Cry: Peak of Combat είναι ένα είδος συνδυασμού πολλών διαφορετικών βασικών παιχνιδιών Devil May Cry. Θα περιλαμβάνει πολλούς γνώριμους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, όπως ο Dante, ο Nero, ο Vergil και η Lady.

    Ακολουθεί ένα τρέιλερ που δείχνει το παιχνίδι σε δράση.

    Όπως αναφέρθηκε, το Devil May Cry: Peak of Combat είναι ήδη διαθέσιμο σε διάφορα μέρη του κόσμου, και φαίνεται ότι η γενική αίσθηση είναι ότι το παιχνίδι είναι αρκετά απολαυστικό.

    Όσοι προεγγραφούν για το Devil May Cry: Peak of Combat στον ιστότοπο του παιχνιδιού θα εγγραφούν αυτόματα για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια επερχόμενη κλειστή έκδοση beta και είτε επιλέγονται για αυτό είτε όχι, όλοι οι προεγγραφείς θα κερδίσουν ανταμοιβές όταν η open beta ξεκινά κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.