23.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Το ανώτερο στέλεχος πωλήσεων της Apple αποχωρεί από την εταιρεία για μια θέση στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

    Η Apple έχει χάσει μερικά βασικά στελέχη πρόσφατα και τώρα η εταιρεία πρόκειται να χάσει τον Doug Beck. Το ανώτερο στέλεχος πωλήσεων αποχωρεί από την Apple για να αναλάβει ρόλο στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg την Τρίτη.

    Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το οποίο επαίνεσε τον Beck για τα σχεδόν 15 χρόνια εργασίας του στην Apple. Το στέλεχος εντάχθηκε στην Apple το 2009 και έκτοτε αναφέρεται απευθείας στον CEO Tim Cook. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Beck ήταν υπεύθυνος για την από κοινού καθοδήγηση της παγκόσμιας επιχείρησης της Apple, καθώς και προηγουμένως τη διαχείριση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ασία και την Αμερική.

    Επίσης, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, ο Beck έχει «πάνω από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας που ζει και εργάζεται σε ολόκληρη την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ, της Κορέας, της Σιγκαπούρης και της Ινδονησίας». Πριν εργαστεί στην Apple, ο Beck υπηρέτησε ως καπετάνιος στο Ναυτικό των ΗΠΑ σε επιχειρήσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

    Η Apple δήλωσε σε μια δήλωση ότι «υποστηρίζει τη δημόσια υπηρεσία του Beck και του εύχεται τα καλύτερα». Όπως σημειώνεται στην έκθεση, ο Beck ήταν ένα από τα «λιγότερα από 20 στελέχη» που ανέφεραν απευθείας στον Tim Cook. Αλλά φυσικά, η αποχώρησή του αντιπροσωπεύει άλλη μια μεγάλη απώλεια για την εταιρεία, η οποία έχει χάσει στελέχη σε αρκετούς τομείς όπως ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η μηχανική υλικού και λογισμικού και οι πωλήσεις τους τελευταίους μήνες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.