19 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Nintendo δεν θα κάνει άλλα παιχνίδια «Super Mario» για το iPhone

    Ο διευθυντής και σχεδιαστής της Nintendo, Shigeru Miyamoto, επιβεβαίωσε ότι ο Mario δεν θα επιστρέψει σε smartphones όπως το iPhone.

    Η Nintendo έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από τίτλους σε κινητές συσκευές όπως το iPhone. Έχουν δει μέτρια επιτυχία, αλλά ποτέ δεν διείσδυσαν στην αγορά με τον τρόπο που θα έκαναν συνήθως τέτοια δημοφιλή παιχνίδια.

    Σε μια εκτενή συνέντευξη στο Variety, ο Shigeru Miyamoto της Nintendo μίλησε για το mobile gaming και το μέλλον του Mario. Αν και δεν είχε καμία ανακοίνωση για τους επερχόμενους τίτλους, επιβεβαίωσε ότι ο Mario δεν θα επέστρεφε στα smartphones.

    Μετά από κέρδη 60 εκατομμυρίων δολαρίων από το «Super Mario Run» τον πρώτο χρόνο του και 300 εκατομμύρια δολάρια που δημιουργήθηκαν για το «Mario Kart Tour» από το ντεμπούτο του το 2019, ήταν σαφές ότι ο Mario δεν κέρδιζε στην πλατφόρμα των κινητών. Για σύγκριση, το “Mario Kart 8” έχει συγκεντρώσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια στην κονσόλα Nintendo Switch.

    «Η ύπαρξη των παιχνιδιών Mario ως εφαρμογές για κινητά διευρύνει την πόρτα για πολύ περισσότερο κοινό για να βιώσει το παιχνίδι και επεκτείνει επίσης την εμπειρία παιχνιδιού Mario, όπου χρειάζεστε μόνο τον αντίχειρά σας», είπε ο Miyamoto. Παρόλα αυτά, δήλωσε επίσης ότι «οι εφαρμογές για κινητά δεν θα είναι η κύρια διαδρομή των μελλοντικών παιχνιδιών Mario».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.