19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τι νέο έφερε η iOS 13 developer beta 3 | Βίντεο

    Η beta 3 του iOS 13 είναι εδώ για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple. Η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη developer beta έκδοση του iOS 13 μαζί με τις αντίστοιχες των iPadOS, watchOS 6, tvOS 13 και macOS Catalina.

    Τα public beta builds θα ακολουθήσουν αργότερα ως είθισται και για τα μέλη του public beta προγράμματος της Apple.

    To νέο λογισμικό της Apple θα δοθεί επίσημα και ολοκληρωμένα στο κοινό κάποια στιγμή το Φθινόπωρο αλλά πάρα αυτά ήδη κάποιοι έχουν εγκαταστήσει αυτές τις beta εκδόσεις που είναι όμως για τεστ και όπως έχουμε πει πολλές φορές περιλαμβάνουν ακόμη αρκετά bugs.

    Για όσοι δεν είναι προγραμματιστές της Apple η εταιρεία και μέσω του δωρεάν public beta προγράμματος έχουν πρόσβαση στην iOS 13 public beta 1 από την περασμένη εβδομάδα που ουσιαστικά είναι το ίδιο build με την developer beta 2.

    Αυτό σημαίνει πως η iOS 13 public beta 2 που θα είναι η ίδια με αυτή που κυκλοφόρησε χθες για τους προγραμματιστές θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια εβδομάδα από τώρα, αν όχι νωρίτερα.

    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι νέο φέρνει αυτή η beta 3 του iOS 13.

     

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles