23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τι μας αποκάλυψε το νέο βίντεο που διέρρευσε από ένα συναρμολογημένο iPhone 6S

    iPhone-6s-MacRumors-001

    Ένα νέο βίντεο από ένα σχεδόν συναρμολογημένο iPhone 6S κάνει από σήμερα το γύρω του διαδικτύου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές για το επόμενης γενιάς smartphones της Apple που αναμένουμε να δούμε για πρώτη φορά στις 9 Σεπτεμβρίου.

    Σύμφωνα με το MacRumors οι αυθεντικότητα των εξαρτημάτων της εν λόγω συσκευής δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αλλά είναι βέβαιο πως μοιάζουν με εξαρτήματα που ήδη έχουν διαρρεύσει για το iPhone 6S.

    Πηγή ανέφερε στο MacRumors ότι η συσκευή ουσιαστικά συναρμολογήθηκε από τα εξαρτήματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

    Τι αποκαλύπτει λοιπόν αυτό το βίντεο;

    Η οθόνη

    Η 4.7 ιντσών οθόνη μοιάζει πανομοιότυπη με την τωρινή που συναντούμε στο iPhone 6 αλλά είναι αδύνατο κάποιος να καταλάβει αν έχει αναβαθμιστεί σε μια HD ανάλυση στα 1,920 x 1,080 όπως φημολογείται.

    Στο εσωτερικό παρατηρείτε πως η EMI προστασία είναι κολλημένη αντί βιδωμένη ενώ δεν ξεχωρίζει η ύπαρξη ή μη αισθητήρων Force Touch.

    Α9 Επεξεργαστής

    iPhone-6s-A8-MacRumors-001

    Ο βασικός επεξεργαστής που κάνει την εμφάνιση του στο βίντεο δεν έχει κάποιο ορατό αριθμό ή μάρκα που θα μπορούσε να μας δώσει και μια ένδειξη για το πόση Ram θα έχει η συσκευή – οι φήμες θέλουν την Apple να αναβαθμίζει την RAM στα 2 GB φέτος. Το πλαίσιο του επεξεργαστή παρουσιάζεται να είναι κατά 10% μεγαλύτερο από ότι συναντούμε στον Α8 του τωρινού μοντέλου.

    Αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και οι φήμες θέλουν τον νέο Α9 επεξεργαστή να έχει την αρχιτεκτονική των 14nm σε αντίθεση με την 20nm του iPhone 6. Αυτή η νέα αρχιτεκτονική σημαίνει πως έχουμε μικρότερους αγωγούς στο εσωτερικό του επεξεργαστή και έτσι θα περιμέναμε ένα μικρότερο πλαίσιο και όχι μεγαλύτερο.

    Αυτή η αύξηση μεγέθους παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται μικρότερα εξαρτήματα μπορεί να αποτελεί ένδειξη πως ο νέος A9 ίσως έχει περισσότερους GPU και CPU πυρήνες ή έναν βελτιωμένο επεξεργαστή σήματος για την υποστήριξη υψηλής ανάλυσης κάμερα.

    Σύμφωνα με τις φήμες το iPhone 6S θα έχει μια εμπρόσθια κάμερα στα 5 MP και μια οπίσθια στα 12 MP.

    Νέος cellular modem σχεδιασμός

    iPhone-6s-Qualcomm-modem-MacRumors-002

    Το νέο iPhone φημολογείται πως θα υποστηρίζει δυο φορές γρηγορότερο LTE στα 3oo Mbps χάρη στο νέο Qualcomm MDM9635M modem. Η μητρική πλακέτα στο βίντεο δείχνει ένα νέο Qualcomm 28-nanometer WTR3925 RF τσιπ κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει το παραπάνω.

    Μάλιστα η ύπαρξη ενός μονού τσιπ σημαίνει περισσότερη εξοικονόμηση χώρου για το εσωτερικό της συσκευής και πιο σημαντικά καλύτερη αυτονομία.

    Τέλος παρατηρείτε και ένα άγνωστο μέχρι στιγμής τσιπ δίπλα στο εξάρτημα του WiFi.

     

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles