14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τι ισχύει τελικά για την “διαγραφή” των εφαρμογών της Apple στο iOS 10

    ios-10-1-780x521

    Μέσα στις πάρα πολλές βελτιώσεις που φέρνει η Apple στο iOS 10 όπως σας αναφέραμε υπάρχει και για πρώτη φορά μάλιστα η δυνατότητα να διαγράψετε τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές της Apple που έρχονται με κάθε νέο iPhone και iPad.

    Αυτό σημαίνει πως αν δεν χρησιμοποιείτε κάποια από τις 18 εφαρμογές της Apple μπορείτε να την εξαφανίσετε από την συσκευή σας και όταν την χρειαστείτε να την κάνετε λήψη εκ νέου από το App Store.

    Το νέο αυτό χαρακτηριστικό όμως δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

    Ο Apple senior vice president of Software Engineering Craig Federighi μίλησε με τον John Gruber και πιο συγκεκριμένα στο podcast “The Talk Show” και εξήγησε την εννοεί η Apple με τον όρο διαγραφή.

    Το νέο χαρακτηριστικό λοιπόν δεν θα αφαιρέσει τις εφαρμογές από το iPhone και το iPad σας με την ευρεία έννοια του όρου μιας και τα binaries των εφαρμογών θα παραμείνουν στο iOS.

    Οι εφαρμογές λοιπόν παραμένουν ως μέρος του πακέτου της Apple. Κάνοντας λήψη λοιπόν εκ νέου αυτών δεν σημαίνει πως τις κατεβάζετε από το μηδέν στην συσκευή αλλά ουσιαστικά αυτό που θα γίνεται θα είναι η επανασύνδεση αυτών πίσω στο iOS 10 έτσι ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

    Με άλλα λόγια η Apple δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε αυτές τις εφαρμογές αλλά να τις κρύψετε από την συσκευή σας.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles