18.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Τα MacBook Pros έχουν ένα νέο σύστημα διαχείρισης της θερμότητας που όμως η Apple αναφέρει πως σπάνια θα χρησιμοποιηθεί

    Τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro έρχονται με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, νέο σασί και μέσα σε αυτά και ένα νέο σύστημα διαχείρισης της θερμότητας.

    Η Apple αναφέρει πως το νέο αυτό σύστημα μπορεί να μεταφέρει 50% περισσότερο αέρα σε χαμηλότερες ταχύτητες των ανεμιστήρων. Το σύστημα αυτό λοιπόν αν και άκρως βελτιωμένο οι αποδόσεις των M1 Pro και M1 Max επεξεργαστών θα το κάνουν να λειτουργεί ελάχιστα. Όπως αναφέρει η Apple οι ανεμιστήρες δεν θα χρειαστεί να ανοίξουν καν στα νέα MacBook Pros για καθημερινές εργασίες.

    Όπως είχε αναφέρει και κατά την παρουσίαση τους η Apple και πιο συγκεκριμένα ο John Ternus το νέο σασί έχει σχεδιαστεί με εστίαση στις αποδόσεις και στην χρηστικότητα καθώς και γύρω από αυτό το νέο σύστημα διαχείρισης της θερμότητας. Η Apple αναφέρει πως τα νέα MacBook Pros μπορούν να δώσουν υψηλές επιδόσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να υπερθερμαίνονται ή να χρειάζεται οι ανεμιστήρες τους να ανοίγουν σε υψηλές ταχύτητες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.