18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Τα iWatch εξαρτήματα ξεκινάνε την παραγωγή τους τον επόμενο μήνα;

    iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

    O αναλυτής Brian White αναφέρει σήμερα ότι διάφορα εξαρτήματα του επερχόμενου iWatch της Apple ξεκινάνε την μαζική παραγωγή τους τον επόμενο μήνα. Ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το smartwatch της τον Σεπτέμβριο ίσως μαζί με την επίσημη πρώτη του iPhone 6.

    H αναφορά του αυτή είναι βασισμένη σε πρόσφατη επίσκεψη του στo Computex, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά show της Ασίας όπου η wearable συσκευές ήταν από τα προϊόντα που συζητήθηκαν περισσότερο. Εκεί πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple του ανέφεραν το παραπάνω.

    Σύμφωνα με το MacRumors λοιπόν έχουμε:

    “Με το βασικό theme να είναι η wearable τεχνολογία στο Computex φέτος οι έρευνα μας ανέδειξε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iWatch της Apple. Η συνάντηση μας με τεχνολογικό προμηθευτή της αλυσίδας της εταιρείας τόνισε πως συγκεκριμένα εξαρτήματα του iWatch έχουν προγραμματιστεί να μπουν σε μαζική παραγωγή τον επόμενο μήνα”

    Τέλος ο White τονίζει πως το iWatch θα έχει διαφορετικές τιμές με μια αναλογία που έχουμε συναντήσει στο iPhone και στο iPad με το βασικό μοντέλο να ξεκινάει γύρω στα $199. Υπολογίζει την τιμή σε αυτά τα πλαίσια έτσι ώστε ως προϊόν να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο Pebble και τα αντίστοιχα smartwatches της Samsung.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles