19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα iPhone 7 αρνούνται να συνδεθούν με Android Wear smartwatches

    how-to-connect-a-moto-360-to-your-iphone-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201505iphone-moto-360-android-wear-640x338

    Αν αποφασίσατε να πάρετε μια Android Wear συσκευή αντί για ένα Apple Watch τότε ίσως να έχετε πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    Οι πρώτοι τυχεροί που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο νέο iPhone διαπίστωσαν με λύπη τους πως το νέο τους smartphone δεν έχει μια ομαλή σύνδεση με την Google πλατφόρμα για wearable συσκευές παρά το γεγονός πως παλαιότερα μοντέλα iPhone και μάλιστα με εγκατεστημένο το iΟS 10 δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

    Η Google έφερε υποστήριξη του Android Wear στο iPhone το περασμένο Αύγουστο δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν αντί για ένα Apple Watch μια άλλη smartwatch συσκευή από μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών και μοντέλων.

    Φέτος όμως οι χρήστες διαπίστωσαν πως στην προσπάθεια σύνδεσης ενός iPhone 7 ή iPhone 7 Plus με μια τέτοια συσκευή η ταύτιση μέσω Bluetooth δεν γίνεται ποτέ.

    Το περίεργο είναι πως αυτή η ταύτιση γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα στα iPhone 6 και iPhone 6s που έχουν εγκατεστημένο το iOS 10 λογισμικό.

    Η Google επιβεβαίωσε το πρόβλημα που επηρεάζει smartwatches από εταιρείες όπως οι Motorola, ASUS, Fossil, Tag Heuer, LG, και άλλες.

    Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πιο είναι το πρόβλημα με την Google όμως να δηλώνει πως κάνει ήδη έρευνα για αυτό και πως το έχει ανάφερε στην Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles