20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα iPhone 6 mockups που έχουν κυκλοφορήσει δεν δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό των συσκευών

    apple-iphone-6-mockup-43

    Έχετε ανησυχήσει πως με βάση τα mockups που έχουν κυκλοφορήσει για το iPhone 6 η συσκευή θα έχει αυτό τον κατά γενική ομολογία φτηνό σχεδιασμό; Αν έχετε κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα δεν ξέρετε την Apple και το πόσο μεγάλη σημασία δίνει στην λεπτομέρεια.

    Τα mockups που έχουμε δει και σας παρουσιάσει μέχρι σήμερα αποτελούν μια χοντροκομμένη εκδοχή του μοντέλου μιας και έχουν παραχθεί από 3D εκτυπωτές με χαμηλού επιπέδου υλικά τα οποία σίγουρα δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα που θα χρησιμοποιήσει η Apple.

    Πολλοί επίσης αναρωτιέστε για αυτές τις παχιές άσπρες γραμμές στην πλάτη των mockups. Σύμφωνα με νέα έκθεση του Ιαπωνικού Nikkei αυτές δεν θα αποτελέσουν μέρος του τελικού σχεδιασμού του iPhone όταν αυτό μας παρουσιαστεί στου επόμενους μήνες. Η αναφορά επίσης κάνει λόγο πως το iPhone 6 δεν θα έχει διαχωριστικά για την κεραία του και πως η οθόνη θα έχει καμπύλες στην άκρη σε πλήρη αρμονία με το σασί της συσκευής.

    Η άσπρες λωρίδες που παρατηρούμε επίσης στα mockups είναι απλά θέσεις στήριξης μάλλον για τα γυάλινα μέρη της συσκευή οι οποίες θα αφαιρεθούν μετά την συναρμολόγηση της.

    Επίσης το logo της συσκευής πλέον θα αλλάξει και αντί να είναι χαραγμένο πάνω στην πλάτη της θα δημιουργηθεί εξωτερικά από διαφορετικό υλικό.

    Τέλος αν αναρωτιέστε τι εννοούμε πως το γυαλί του iPhone 6 θα έχει καμπύλες δείτε τα παρακάτω σχεδιαγράμματα της Apple για μια κυρτή συσκευή που διέρρευσαν στην δίκη με την Samsung πριν λίγο καιρό. Η Apple πειραματιζόταν επί εποχής Steve Jobs σε κάτι τέτοιο αλλά αυτή η εκδοχή είχε μπει στον ντουλάπι μιας και εκείνη την εποχή το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου σχεδιασμού ήταν μεγάλο.

    Curved-glass-iPhone-prototype-image-001

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles