14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα iOS 9, OS X 10.10.4, 10.11 θα διορθώσουν τα WiFi προβλήματα σας

    Wifi-main

    Αν ανήκετε από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποια περίεργα προβλήματα με την συνδεσμολογία του WiFi σας στην iOS, Mac και Apple TV συσκευής σας τότε θα χαρείτε να μάθετε πως επιτέλους υπάρχει λύση. Τα άσχημα νέα; Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για την κυκλοφορία iOS 9, OS X 10.10.4 και OS X 10.11.

    To πρόβλημα αυτό που εξαπλώθηκε είχε να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζονται αυτή την στιγμή οι DNS αιτήσεις και μια μέθοδο στο λογισμικό της Apple που ονομάζεται discoveryd.

    Για να μην πλατειάσουμε απλά θα αναφέρουμε πως το discoveryd αρχικά εμφανίστηκε στο OS X Yosemite και από τότε δημιούργησε προβλήματα όπου και αν ενεργοποιήθηκε.

    Με το OS X 10.10.4 και την νέα iOS 9 beta 1 αλλά και το OS X 10.11 έχουμε μια νέα μέθοδο την mDNSResponder που αντικαθιστά την discoveryd βάζοντας ένα τέλος σε αυτά τα προβλήματα που ομολογούμενος ταλαιπώρησαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν πάρα πολλούς χρήστες.

    Λίγο υπομονή ακόμη λοιπόν και σύντομα ένα από τα πιο ενοχλητικά bug θα ανήκει στο παρελθόν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles