21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας για την iPhone 14 σειρά είναι $99, 43% περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα

    Αν και η Apple παραδόξως δεν αύξησε τις βασικές τιμές της σειράς iPhone 14 την περασμένη εβδομάδα και μιλάμε για την Αμερική και την εκεί τιμολόγηση πλην φόρων, ένα πράγμα που γίνεται πιο ακριβό είναι το κόστος αντικατάστασης μπαταριών.

    Η Apple λέει ότι θα κοστίσει 99 δολάρια για να αντικαταστήσει την μπαταρία στα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αυτό είναι υψηλότερο από $69 για το iPhone 13, και έτσι έχουμε μια αύξηση τιμής περίπου 43%.

    Αυτές οι νέες μπαταρίες iPhone 14 είναι οριακά μεγαλύτερες από τους προκατόχους τους, επομένως είναι άξιο απορίας και έρευνας το τι προκάλεσε μια τόσο μεγάλη αύξηση της τιμής.

    Επίσης, το σημερινό ισχυρό δολάριο κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους χρήστες εκτός των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, μια αντικατάσταση μπαταρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κοστίζει 105 £.

    Φυσικά, αυτές οι τιμές αφορούν αντικαταστάσεις εκτός της εγγύησης ή της κάλυψης AppleCare+. Εάν η μπαταρία δεν λειτουργεί σωστά, σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση θα είναι δωρεάν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.