15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα AirPods θα δεχτούν νέο ανταγωνισμό από τις προτάσεις της Libratone και της Microsoft στον χώρο των ασύρματων ακουστικών

    Τα AirPods θα δεχτούν όπως όλα δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην αγορά των ασυρμάτων ακουστικών. Πέρα από τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά της Amazon, τόσο η Microsoft όσο και η Libratone δουλεύουν σε παρόμοια σετ ακουστικών.

    Σύμφωνα με αναφορά της Thurrott,  η Microsoft δουλεύει πάνω σε ένα ζευγάρι earbuds που θέλει να τα φέρει στην αγορά μαζί με τα Surface Headphones φέτος. Το δημοσίευμα αναφέρει πως βάση πολλαπλών πηγών κοντά σε αυτά τα πλάνα της Microsoft η ονομασία αυτών των ακουστικών θα είναι Surface Buds. Θα ενσωματώνουν την ψηφιακή βοηθό Cortana, θα έχουν ενισχυμένη απομόνωση εξωτερικών θορύβων και επίσης με κάποιο τρόπο θα βοηθούν στην καλύτερη διεπαφή του τηλεφώνου με τα ακουστικά σε ότι αφορά τον τομέα της ανάγνωσης της οθόνης στην κινητή συσκευή.

    Δεν υπάρχει ακόμη μια σαφή ημερομηνία για το πότε τα Surface Buds θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά.

    Την ίδια στιγμή η γνωστή και δημοφιλής εταιρεία ακουστικών Libratone πρόσφατα κυκλοφόρησε τα δικά της ασύρματα ακουστικά με την ονομασία TRACK Air. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα ακουστικά δεν έχουμε αυτή την στιγμή με μεγάλη σαφήνεια.

    Τα TRACK Air θεωρητικά έχουν μια τεχνολογία απομόνωσης εξωτερικών θορύβων ενώ ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερος. Επίσης έχουν μια USB-C θήκη φόρτισης που μπορεί να φορτίσει τα earbuds αυτά 4 φορές δίνοντας τους συνολικά 25 ώρες αυτονομίας.

    Τέλος η Amazon αναμένεται και αυτή να μπει στην αγορά των ασύρματων ακουστικών. Μια αναφορά του Bloomberg τον προηγούμενο μήνα εξήγησε πως η Amazon προσπαθεί να φέρει έναν ανταγωνιστή στα AirPods που θα προσφέρει καλύτερη ποιότητα ήχου και μια πιο δελεαστική τιμή.

    Όπως έχουμε πει αυτή την στιγμή τα AirPods είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της αγοράς των ασύρματων ακουστικών έχοντας ένα μερίδιο περί το 60%.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles