23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα 10 καλύτερα smartphones για το 2014

    5.5-inch-iPhone-6-vs-iPhone-5s-7

    Πρόσφατα, το Businessinsider δημοσίευσε μια λίστα με τα καλύτερα Smartphones του 2014. Στα τεστ που έγιναν, μεγάλο ρόλο για τα αποτελέσματα έπαιξαν ο σχεδιασμός, το λογισμικό, τα χαρακτηριστικά, το περιεχόμενο, αλλά και η τιμή των κινητών. Όπως μπορούμε να δούμε, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται για ακόμη μια φορά τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τα οποία από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους προκάλεσαν αρκετές συζητήσεις και σχόλια, είτε αρνητικά είτε θετικά. Επίσης πολλοί έτρεξαν να το πολεμήσουν (κυρίως από αντίπαλα στρατόπεδα) χωρίς βέβαια οι πωλήσεις να επηρεάζονται ούτε στο παραμικρό. Βέβαια, πολλοί αγοραστές, πριν προβούν στην οποιαδήποτε αγορά, άρχισαν να ρωτάνε αν ισχύουν όλες οι φήμες περί #bendgate το οποίο ομολογουμένως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

    Η λίστα με τα 10 καλύτερα smartphones είναι η εξής:

    1. iPhone 6
    2. iPhone 6 Plus
    3. Galaxy Note 4
    4. HTC One (M8)
    5. Moto X
    6. OnePlus One
    7. Nexus 6
    8. Samsung Galaxy S5
    9. Sony Xperia Z3
    10. Google Nexus 5

    Όπως βλέπουμε στην λίστα και όπως αναφέραμε σε άρθρο μας τις προηγούμενες ημέρες, ένας από τους μεγάλους ανταγωνιστές της Apple, η Samsung, βρίσκεται μόλις στην 4η και 8η θέση της λίστας, δείχνοντας πως οι καινούριες κυκλοφορίες της συγκεκριμένης εταιρείας αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα καθώς δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις ανάλογες προσδοκίες των χρηστών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles