24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα φωνητική μηνύματα μπορεί να είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του iWatch

    iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

    Καθώς πλέον είναι σχεδόν σίγουρο πως η Apple ετοιμάζεται και μάλιστα πυρετωδώς για το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου iWatch οι φήμες πλέον έχουν εστιάσει στο τι χαρακτηριστικά και υπηρεσίες θα έχει αυτή η συσκευή.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή Steven Milunovich ο οποίος μάλιστα επικαλείται την συζήτηση που είχε προσωπικά με τον Tim Cook στην Κίνα τα φωνητικά μηνύματα θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του iWatch.

    To Fortune παρουσιάζει σήμερα την έκθεση του αναλυτή στους επενδυτές του και διαβάζουμε συγκεκριμένα:

    “Όταν επισκεφτήκαμε τον Tim Cook μας ανέφερε πως περπατώντας στους δρόμους της Κίνας παρατήρησε πως οι περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε στα κινητά του στέλνοντας ήχο αντί για γραπτά μηνύματα. Η μεταφορά των φωνητικών μηνυμάτων σε ένα ρολόι έχει λογική μιας και θα είναι πιο λειτουργικό να μιλάς στον καρπό σου από το να χρειάζεται να βγάζεις το smartphone σου. Επίσης ένα τέτοιο χαρακτηριστικό θα βοηθούσε στις πωλήσεις στην Κίνα που όπως παραδέχτηκε ο Tim Cook η Apple έχει τρόπους για να μεγαλώσει το μερίδιο της στην εν λόγω χώρα”

    Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple θα πουλήσει γύρω στα 40 με 50 εκατομμύρια iWatch τον πρώτο χρόνο διάθεσης τους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ  

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles