23.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα πρώτα AirPods Max hands-on είναι εδώ μαζί με τις πρώτες εντυπώσεις | Βίντεο

    Τα AirPods Max και επίσημα λανσαρίστηκαν αυτή την εβδομάδα και έτσι έχουμε και τα πρώτα hands on που μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα για τα πρώτα premium over ear ακουστικά της Apple.

    To The Verge αναφέρει πως η ποιότητα ήχου που έχουν είναι εξαιρετική και συγκαταλέγονται στην ίδια κατηγορία με άλλες premium λύσεις της αγοράς. Το CNBC τονίζει το πόσο άνετα είναι στην χρήση τους ενώ αναφέρει πως τους άρεσε ιδιαίτερα η ψηφιακή κορόνα που έχουν για τον έλεγχο τους (στοιχείο που η Apple το φέρνει από το Apple Watch).

    To CNET αναφέρει πως η ακύρωση θορύβου είναι τρομερή και και το set up των μικροφώνων είναι κάτι περισσότερο από άριστη το TechCrunch τονίζει επιπλέον το πόσο όμορφα είναι αλλά είναι παράλληλα έχουν και ένα σημαντικό βάρος.

    Περισσότερα στα παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.