17 C
Athens
Saturday, May 11, 2024
More

    Οι περισσότεροι Apple εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να δουλεύουν από απόσταση μέχρι τον Ιούνιο του 2021 σύμφωνα με τον Tim Cook

    O CEO της Apple Tim Cook ενημέρωσε τους υπαλλήλους της εταιρείας πως μάλλον η πλειοψηφία των ομάδων δεν θα είναι πίσω στα γραφεία τους στο Campus μέχρι τον Ιούνιο του 2021 στην καλύτερη. Αυτή η ανακοίνωσε έρχεται την στιγμή που η πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να χειροτερεύει σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

    Πιο συγκεκριμένα ο Cook ανέφερε:

    “Δεν υπάρχει αντικατάσταση στο πρόσωπο με πρόσωπο συνεργασία αλλά όλοι πλέον έχουμε μάθει πολλά για το πως να κάνουμε την δουλειά μας εκτός γραφείου χωρίς να θυσιάζουμε την παραγωγικότητα και τα αποτελέσματα μας. Όλα αυτά τα μαθήματα που λαμβάνουμε είναι πολύ σημαντικά. Όταν θα είμαστε στην άλλη πλευρά της πανδημίας θα κρατήσουμε ότι είναι σημαντικό για την Apple και τις αλλαγές που είχαμε φέτος πάνω σε αυτό”

    Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Cook ανέφερε πως στο Apple Park υπάρχει μόνο ένα 15% των υπαλλήλων στα γραφεία τους εκεί.

    Τέλος ο Cook ανέφερε στους εργαζομένους πως εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που περάσαν τους τελευταίους μήνες θα λάβουν και μια επιπλέον πληρωμή δώρου στις 4 Ιανουαρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.