21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα πρώτα σχόλια για την AirPods Max Smart θήκη δεν είναι τόσο κολακευτικά…..

    Τα πρώτα hands on των AirPods Max είναι πλέον διαθέσιμα και σας τα έχουμε παρουσιάσει εδώ. Οι περισσότεροι reviewer είναι πολύ θετικά σχόλια τόσο για την ποιότητα ήχου που προσφέρουν όσο και για τον σχεδιασμό τους. Εκεί επίσης όμως που όλοι καταλήγουν είναι πως η θήκη τους που περιλαμβάνει η Apple είναι το λιγότερο περίεργη….

    Η Apple αναφέρει πως η AirPods Max Smart θήκη είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βάζει τα ακουστικά σε μια χαμηλής ενεργειακής απόδοσης κατάσταση έτσι ώστε να εξοικονομείται η μπαταρία τους όταν ο χρήστης δεν κάνει χρήση τους. Αυτή η λειτουργία ακούγεται άκρως χρηστικά αλλά ο σχεδιασμός αυτός της θήκης είναι άλλη ιστορία.

    Ο Nilay Patel του The Verge αναφέρει πως πραγματικά δεν έχει ιδέα με το τι γίνεται με αυτή την θήκη…

    “Πραγματικά δεν έχω ιδέα το τι κάνει αυτή η θήκη που μοιάζει να έχει έναν αδέξιο σχεδιασμό. Μοιάζει πάρα πολύ με μια τσάντα όταν τα ακουστικά είναι σε αυτή που ίσως για κάποιους την κάνει μια έξυπνη ιδέα αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή που θα τα προστατέψει όταν μπούνε σε μια τσάντα. Η θήκη δεν φαίνεται να προσφέρει προστασία, μοιάζει πως θα λερώσει πολύ εύκολα και δεν είναι η σύνηθες σκληρή θήκη προστασίας που έχουν άλλα ακουστικά σε αυτή την κατηγορία. Μοιάζει μια φτηνή υλοποίηση για εμένα, η δεύτερη από την Apple φέτος μετά τον MagSafe Duo φορτιστή. Ελπίζω να μην υπάρξει και τρίτη τέτοια περίπτωση…”

    Ο Matthew Panzarino του TechCrunch γίνεται πιο γραφικός αναφέροντας πως η θήκη αυτή μοιάζει με κώλο….

    “Η κατασκευή της δεν εμπνέει κάτι premium όπως και η αντίστοιχη του MagSafe Duo. Η αίσθηση που δίνει είναι φτηνής κατασκευής και πως θα λερώνει εύκολα. Σίγουρα όχι κάτι που θέλει κάποιος για μια θήκη μετακίνησης για τα ακουστικά του. Τέλος το όλο σχήμα μοιάζει με ένα κώλο…”

    Ο MKBHD στο βίντεο του τονίζει πως επειδή τα AirPods Max δεν έχουν ένα φυσικό κουμπί ανοίγματος – κλεισίματος ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτή την θήκη για να κλείνει τα ακουστικά. Αν δεν γίνει χρήση της θήκης τότε θα καταναλώνουν μπαταρία για περίπου δύο ώρες μέχρι να μπουν σε ένα low power mode.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.