13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα πιο “ηλίθια” gadgets που παρουσιάστηκαν φέτος στο CES 2017 [Videos]

    ces-arch-low-hero

    To CES 2017 έλαβε τέλος και ως συνήθως είδαμε για ακόμη μια χρονιά μια σειρά από εντυπωσιακά gadgets με μερικά από αυτά να υπόσχονται ακόμη και να οδηγήσουν τις εξελίξεις.

    Πέρα από αυτά όμως για ακόμη μια χρονιά υπήρξαν και μια σειρά από άλλα που ειλικρινά μας έκαναν να σκεφτούμε τι στο καλό είχαν οι δημιουργοί τους στο κεφάλι τους!!!

    Σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

    Tinder VR

    tinder-vr

    To Tinder θεώρησε πως το CES φέτος θα ήταν ένα καλό βήμα για να μας παρουσιάσει πως η τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει τις ανθρώπινες σχέσεις.

    Η εταιρεία θέλει “οι άνθρωπο να έρθουν πιο κοντά και να έχουν πραγματικές εμπειρίες” ενώ θέλει παράλληλα να δημιουργήσει και ένα VR σετ. Πως λοιπόν ενώνει κάποιος αυτά τα δύο;

    To όνομα ακούει στο όνομα Tinder VR και ουσιαστικά είναι δυο σετ γυαλιών VR που ενώνονται στην μέση…!;!;!;!

    U by Moen 

    u-moen-shower

    Ξέρετε τι είναι καλύτερο από ένα καυτό ντους; Ερμμμ τίποτα αλλά η Moen πιστεύει πως κάτι υπάρχει για να βελτιωθεί σε αυτό.

    Το U της Moen είναι το πρώτο έξυπνο ντους που υπόσχεται πως θα πλένεστε όπως ποτέ άλλοτε. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει τότε η απάντηση είναι ο έλεγχος του ντους σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βάζετε ένα χρονόμετρο για το ντους σας και επίσης μπορείτε να χειριστείτε το πότε θα ανοίξει και θα κλείσει η βρύση από την ίδια την εφαρμογή. Επίσης μπορείτε να ελέγξετε την θερμοκρασία.

    Η εγκατάσταση του θα πρέπει να γίνει από ειδικό και η αρχική τιμή του ανέρχεται στα $1200!!!

    Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς ένα ντους συνδεμένο στο WiFi δεν μας ξετρελαίνει σαν ιδέα – Ειδικά αν είναι να μας λέει πότε πρέπει να βγούμε κιόλας από το μπάνιο!! Όχι ευχαριστούμε!!!

    Withings Hair Coach 

    hairbrush_key_visual_1-930x637-780x534

    Τι έχεις όταν ενώσεις ένα μικρόφωνο με μια βούρτσα; Την νέα έξυπνη βούρτσα της Withings!!!
    Η εν λόγω βούρτσα υπόσχεται πως θα σας κάνει ειδικούς στο χτένισμα ενώ παράλληλα θα ανιχνεύει τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζεστε.
    Μπορεί να αναγνωρίσει αν τα μαλλιά σας είναι στεγνά ή νωπά αν έχετε ψαλίδα και πάει λέγοντας και όλα αυτά με μια σειρά αισθητήρων που δουλεύουν με το που ξεκινάτε το χτένισμα σας.
    “Άσε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι καραφλού” λέμε εμείς και προσπερνάμε.

    Τα Jeans που δονούνται 
    essential-vibrating-jeans

    Εδώ έχουμε την λέξη “δόνηση” και “jean” σε μια συσκευή!!!

    Τα Essential Vibrating Jeans είναι τα πρώτα στο κόσμο που όταν θα έχετε μια ειδοποίηση στην mobile συσκευή σας αυτά θα δονούνται.

    Δεν περιγράφουμε κάτι άλλο γιατί θα μας βγουν στην επιφάνεια άλλου είδους αστεία!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles