18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τα πάντα ήταν καλύτερα και γρηγορότερα, τότε γιατί η Apple ήταν βαρετή σήμερα;

    timcook-face-640x410

    Σας έκανε το iPad media event να κουραστείτε; το θεωρήσατε βαρετό σε σχέση με τα προηγούμενα; Όσοι μας παρακολουθήσατε ζωντανά στην κάλυψη που προσφέραμε στην αποφώνηση μας τονίσαμε πως κάπου μας έκανε και εμάς εντύπωση ο ρυθμός των σημερινών παρουσιάσεων.

    Αν κάνετε ένα search στο Twitter για το #AppleEvent yawn” ή “Apple boring” και θα δείτε χιλιάδες tweets που χαρακτήρισαν το event έτσι. Μάλιστα οι φωτογραφίες αρκετών τετράποδων φίλων μας να κοιμούνται έκαναν την εμφάνιση τους κάτω από αυτά τα σχόλια.

    “Το βαρύτερο event της Apple” ή “Φέρτε πίσω την Κινεζική περιγραφή” ήταν μερικά από τα όσα σχόλια έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Μπορεί κάποια να είναι κατά της Apple και να τα γράφουν όλα αυτά αλλά υπάρχει και μια αλήθεια. Αυτή έχει να κάνει πως στο event δεν είχε ένταση και δυναμισμό με μοναδική εξαίρεση τον διάλογο του Graig Feferighi με τον Stephen Collbert που διακωμώδησαν τα θέματα ασφαλείας και διαρροών της Apple. Σε αυτό για ακόμη μια φορά δεν βοήθησαν ούτε οι φήμες που είχαν διαρρεύσει αλλά ούτε και οι πολλές πάλι διαρροές που είχαμε.

    Από την άλλη πάντα με την Apple έχουμε το δίλημμα του: Πώς μπορείς να γίνεις καλύτερη όταν φτιάχνεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου.

    Στο event που παρακολουθήσαμε αν αφήσουμε στην άκρη τις εισαγωγικές πληροφορίες για τις πωλήσεις των iPhone 6 και την δυναμική του iPad στην αγορά εκλάβαμε ένα μήνυμα. Αυτό ήταν πως τα προϊόντα της Apple είναι καλύτερα και φτηνότερα από ποτέ και πλέον μπορούν να συνεργάζονται με νέους και ομαλούς τρόπους ανεβάζοντας σε απίστευτα υψηλά επίπεδα την εμπειρία του χρήστη.

    Ο ίδιο ο Tim Cook τόνισε:
    “Αυτή είναι η πιο δυναμική γραμμή προϊόντων που είχε η Apple ποτέ και πιστεύουμε πως το καθένα παίζει σημαντικό ρόλο. Οι άνθρωποι χρειάζονται διάφορες μορφές της τεχνολογίας”

    Το event όπως σας είχαμε πει άλλωστε ήταν βασικά αναβαθμίσεις προϊόντων και η κυκλοφορία του OS X Yosemite.

    Με βάση το παραπάνω δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα περισσότερα και εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά του iOS 8 και του OS X Yosemite η Apple μας τα είχε δείξει ήδη το καλοκαίρι στο WWDC.

    Πλέον και εν κατακλείδι σε αυτό το event η Apple παρουσίασε πως έχει στο οπλοστάσιο της “κάτι για τον καθένα και για όλα τα γούστα και τις ανάγκες”

    Όπως ανέφερε και ο Tim Cook:

    “Αυτό είναι το όραμα μας για την προσωπική τεχνολογία και μόλις έχουμε ξεκινήσει”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles