18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τα νέα MacBook Airs και MacBook Pro 13 ιντσών φέρεται να διαθέτουν τσιπ M3

    Τα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και 15 ιντσών επόμενης γενιάς της Apple θα είναι εξοπλισμένα με τσιπ M3, σύμφωνα με πηγές του 9to5Mac. Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του MacBook Pro 13 ιντσών με τσιπ M3.

    Το εντελώς νέο τσιπ M3 θα έχει CPU 8 πυρήνων όπως το τσιπ M2, σύμφωνα με την έκθεση, αλλά το τσιπ αναμένεται να κατασκευαστεί με βάση την τελευταία διαδικασία 3nm της TSMC για περαιτέρω βελτιώσεις απόδοσης και απόδοσης ισχύος. Το τσιπ M2 και οι παραλλαγές Pro και Max ανώτερης κατηγορίας είναι χτισμένα στη διαδικασία 5 nm δεύτερης γενιάς της TSMC.

    Η αναφορά δεν κάνει λόγο για το πότε θα ανακοινωθεί η τριάδα των MacBook, αλλά εικάζει ότι το WWDC 2023 τον Ιούνιο θα ήταν η ιδανική στιγμή για την Apple να ανακοινώσει το τσιπ M3 και τους πρώτους Mac που τροφοδοτούνται από το τσιπ. Η Apple παρουσίασε το υπάρχον MacBook Air και το MacBook Pro 13 ιντσών μαζί με το τσιπ M2 στο WWDC 2022 πέρυσι.

    Την Κυριακή, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι ήταν «εύλογο» ότι τουλάχιστον το νέο MacBook Air 13 ιντσών θα είναι εξοπλισμένο με το τσιπ M3. Είπε ότι η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τόσο τα μοντέλα 13 ιντσών όσο και 15 ιντσών «μεταξύ τέλους άνοιξης και καλοκαιριού».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.