11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η ανακοίνωση της Apple για τη νέα επιλογή χρώματος iPhone 14 είναι «Επικείμενη»

    Η φημολογούμενη ανακοίνωση της Apple για τουλάχιστον μία νέα χρωματική επιλογή iPhone 14 είναι «επικείμενη», δήλωσε σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg σε ένα tweet.

    Φημολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η Apple σχεδιάζει να κάνει τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus διαθέσιμα σε νέο κίτρινο φινίρισμα. Πολλές πηγές ανέφεραν ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Apple σχεδιάζει μια ενημέρωση προϊόντος με δημοσιογράφους αυτήν την Τρίτη, 7 Μαρτίου, η οποία θα μπορούσε να σχετίζεται με την κυκλοφορία ενός νέου χρώματος iPhone, αλλά δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη κάτι τέτοιο.

    Η Apple παρουσιάζει συχνά νέα χρώματα iPhone την άνοιξη για να αυξήσει τις πωλήσεις στα μέσα του κύκλου προϊόντων. Την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022, η Apple παρουσίασε ένα νέο πράσινο χρώμα για τα iPhone 13 και iPhone 13 mini και ένα νέο πράσινο χρώμα για τα μοντέλα iPhone 13 Pro. Τον Απρίλιο του 2021, η Apple έκανε τα iPhone 12 και iPhone 12 mini διαθέσιμα σε Μωβ.

    Η νέα χρωματική επιλογή iPhone 14 πιθανότατα θα ανακοινωθεί με ένα δελτίο τύπου στον ιστότοπο της Apple Newsroom σήμερα, πιθανώς παράλληλα με την εισαγωγή της νέας θήκης iPhone και χρωμάτων των Apple Watch bands για την άνοιξη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.