19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα καλύτερα Winterboard themes για το iOS 7

    Winterboard-theme

    Η πρόσφατη κυκλοφορία του Winterboard update με την 64-bit υποστήριξη μας επιτρέπει να σας παρουσιάσουμε παρακάτω αυτά που θεωρούμε ως τα καλύτερα themes για την iOS 7 συσκευή σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως πολλά από τα δημοφιλή themes για το iOS 6 δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη.

    Zanilla 2

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.18.08 AM

    Όμορφο απλό και με πολύ καλές σκιάσεις. Αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στο Cydia και για να το κατεβάσετε θα πρέπει να πάτε στην σελίδα του  deviantART  και χειροκίνητα να περάσετε το Zanilla.theme φάκελο στο Winterboard directory /Library/Themes/ χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο όπως το iFile, iExplorer ή iFunBox.

    Soft Remix for iOS 7

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.22.16 AM

    Ένα από τα καλύτερα themes της λίστας και προσωπικό αγαπημένο χτίζει πάνω στην επιτυχία που είχε το Suave HD theme. Με το συγκεκριμένο theme τα εικονίδια στο Home Screen σας θα γίνουν ελαφρώς μικρότερα ενώ θα βρείτε και κάποια custom για κάποιες εφαρμογές όπως οι BlackBerry Messenger, IMDb, SoundCloud και άλλες ακόμη. Το Soft Remix για το iOS 7 θα το βρείτε δωρεάν στο Cydia στο  BigBoss repository.

    M’flat

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.26.19 AM

    Τα M’flat εικονίδια κάνουν την εμφάνιση τους παντού την τελευταία εβδομάδα ενώ το εν λόγω theme εκμεταλλεύεται τα περισσότερα αν όχι όλα από αυτά με πολλά περισσότερα να είναι στην διαδικασία δημιουργίας. Το εν λόγω theme δεν βρίσκεται και αυτό ακόμη στο Cydia και έτσι θα πρέπει να το τοποθετήσετε εσείς χειροκίνητα στο Winterboard directory /Library/Themes/ χρησιμοποιώντας κάποιο από τα iFile, iExplorer ή iFunBox.

    1derful HD και 1Derland

    1derful-theme

     

    1Derland-theme

    Ο Tim Collins είναι από τους πρώτους σχεδιαστές που αναβάθμισε τα δημοφιλή 1derful HD και 1Derland HD themes για το iOS 7 και με υποστήριξη 64-bit. Το μόνο μειονέκτημα τους αυτή την στιγμή είναι πως δεν έχουν προστεθεί ακόμη πολλά custom icon. Και τα 2 θα τα βρείτε προς $2.99 στο Cydia.

    RocketSauce

    Rocket-Sauce-Theme

    O Collins βρίσκεται και πάλι πίσω από ένα από τα καλύτερα σχεδιασμένα themes με την ονομασία RocketSauce, που λατρέψαμε στο iOS 6. Πλέον συμβατό με το iOS 7 ο σχεδιαστής όπως και στα 2 παραπάνω έχει μεταφέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του ενώ μελλοντικά update αναμένονται να το κάνουν το ίδιο λειτουργικό με την προηγούμενη του έκδοση που όλοι αγαπήσαμε. Θα το βρείτε προς $2.99 στο Cydia.

    Solstice

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.38.37 AM

    Το Solstice είναι βασισμένο στα iOS 7 εικονίδια και τα ανασχεδιάζει προσφέροντας καλύτερη σκίαση και λιγότερο έντονα χρώματα. Το theme υποστηρίζει ήδη 90 εικονίδια εφαρμογών με πολλά περισσότερα να έρχονται σύντομα από τον σχεδιαστή του John Bussell, Στις εφαρμογές τρίτων θα βρείτε custom εικονίδια για τα Facebook, Google Maps, Rdio, SoundCloud, Twitter, Vine, WhatsApp και YouTube. Το Solstice είναι δωρεάν στο  Cydia στο ModMyi repository.

    Space Blueberry

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.42.12 AM

    Ένα από τα theme που αγαπήσαμε μας έρχεται από τον Gionata και σας δίνει περισσότερα από 70 Home screen icons με ένα ποιο cartoon χαρακτήρα. Αν έχετε iPhone ή iPod touch, κατεβάστε το Space Blueberry στο Cydia δωρεάν στο ModMyi repository. Δυστυχώς το εν λόγω  theme δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για το iPad.

    Oil7

    Screen Shot 2014-01-15 at 11.45.09 AM

    Η μοναδική και ιδιαίτερη σχεδίαση του Oil7 αποτελεί μια διαφορετική έκδοση του Flat7 με ένα oil-based paint φινίρισμα που μας άρεσε ιδιαίτερα. Το Oil7 είναι σχεδιαστικό παιδί του Zutx, και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο Cydia στο BigBoss repository.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles