15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του SAW θα ξεκινήσουν σύντομα

    Ένα νέο φρέσκο ξεκίνημα για το SAW είναι γεγονός και βασίζεται πάνω σε μια ιδέα του Chris Rock με την οποία οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας φαίνεται να δηλώνουν απίστευτα ενθουσιασμένοι. Το “reimagined SAW” λοιπόν ξεκινάει τα γυρίσματα του τις επόμενες μέρες όπως επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης αυτής της νέας προσπάθειας Darren Bousman.

    O Bousmann έχει βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη και στα SAW II, SAW III και SAW IV οπότε θεωρείται ο πλέον βετεράνος της σειράς ταινιών αυτής. Στην παραγωγή της ταινίας συναντούμε τους Chris Rock, James Wan και Leigh Whannell.

    Το πρώτο SAW που έκανε το ντεμπούτο το του το 2004 ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία φέρνοντας τα ταμία των συντελεστών 100 φορές την αξία του και ξεκινώντας ένα μοναδικό franchise.

    Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ακριβώς την πλοκή της νέας αυτής ταινίας με τους φίλους του SAW να εκδηλώνουν τόσο απορίες όσο και ανυπομονησία για το τι μπορεί να δούμε σε αυτή.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles