24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα γυαλιά AR της Apple φέρονται να έρχονται στα τέλη του 2024 μαζί με VR headset δεύτερης γενιάς

    Πολλά συμβαίνουν όταν πρόκειται για τα φημολογούμενα headset μικτής πραγματικότητας της Apple, τα οποία αναμένεται να συνδυάζουν τεχνολογίες AR και VR σε μια ενιαία συσκευή. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η εταιρεία εργάζεται επίσης για νέα γυαλιά AR. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Haitong Intl Tech Research, Jeff Pu, τα γυαλιά AR της Apple θα ανακοινωθούν στα τέλη του 2024.

    Σε ένα σημείωμα που είδε το 9to5Mac, ο Pu αναφέρει ότι η Luxshare θα παραμείνει ως ένας από τους κύριους προμηθευτές της Apple για συσκευές που θα έρθουν από τα τέλη του 2022 έως το 2024. Μεταξύ όλων των συσκευών, ο αναλυτής επισημαίνει προϊόντα όπως το Apple Watch Series 8, το iPhone 14 και το AR της Apple – headset VR. Αλλά περισσότερο από αυτό, ο Pu πιστεύει ότι η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει νέα γυαλιά AR το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

    Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ οι περισσότερες φήμες εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην πρώτη γενιά των headset AR/VR της Apple, ο Pu ανέφερε στην έκθεσή του ότι η εταιρεία σχεδιάζει ήδη τη δεύτερη γενιά των headset της έτσι ώστε παρουσιαστεί στα τέλη του 2024 μαζί με τα νέα γυαλιά AR. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο αναλυτής εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα νέα headset της Apple θα παρουσιαστούν στις αρχές του 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.