22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 14 θα λάβει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση της μπροστινής κάμερας εδώ και χρόνια

    Νωρίτερα φέτος, πολλές αναφορές υποδηλώνουν ότι η Apple εργάζεται σε σημαντικές αναβαθμίσεις στην μπροστινή κάμερα του iPhone 14. Τώρα ο αναλυτής Ming-Chi Kuo επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες με νέες λεπτομέρειες σχετικά με τους προμηθευτές που έχει επιλέξει η Apple για τα εξαρτήματα της κάμερας selfie, τα οποία θα έχουν τη μεγαλύτερη αναβάθμισή τους εδώ και χρόνια με το iPhone 14.

    Όπως μοιράστηκε ο αναλυτής σε μια ανάρτηση ιστολογίου αλλά και στο Twitter, η Apple έχει πλέον ορίσει τους προμηθευτές της για τη νέα μπροστινή κάμερα του iPhone 14.

    Μερικοί από αυτούς είναι ήδη συνεργάτες της Apple, όπως η Sony – η οποία θα συνεχίσει να παρέχει τους αισθητήρες κάμερας για το νέο iPhone. Οι φακοί θα παρέχονται από την Genius και τη Largan, ενώ η νέα μονάδα εστίασης προέρχεται από τις Alps και Luxshare.

    Ωστόσο, όσον αφορά τη μονάδα κάμερας μπροστά, η Apple θα έχει ως συνεργάτες την Cowell και, για πρώτη φορά, τη νοτιοκορεάτικη εταιρεία LG Innotek. Η συνεργασία μεταξύ της Apple και της LG Innotek είχε ήδη αναφερθεί τον περασμένο μήνα, αφού η Apple απέκλεισε εξαρτήματα από κινέζους κατασκευαστές καμερών λόγω προβλημάτων ποιότητας.

    Με βάση την αναφορά του Kuo, το iPhone 14 θα αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση κάμερας smartphone της Apple στο μπροστινό μέρος εδώ και χρόνια. Ο αναλυτής προβλέπει ότι η νέα κάμερα θα διαθέτει αυτόματη εστίαση, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά καλύτερη ποιότητα για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε σύγκριση με την τρέχουσα κάμερα σταθερής εστίασης.

    Άλλες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν φακό έξι τμημάτων, έναντι του υπάρχοντος φακού πέντε μερών. Η μπροστινή κάμερα του iPhone 14 αναμένεται επίσης να έχει μεγαλύτερο διάφραγμα f/1.9. Για σύγκριση, η μπροστινή κάμερα του iPhone παραμένει σχεδόν ίδια από το iPhone 11, όταν η Apple παρουσίασε έναν νέο φακό 12 megapixel με διάφραγμα f/2.2.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.