21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τίτλοι τέλους και επίσημα για το 27-ιντσών iMac

    Μετά την κυκλοφορία του νέου Mac Studio και Studio Display, η Apple διέκοψε το iMac 27 ιντσών από την επίσημα σειρά των iMac της.

    Το iMac 27 ιντσών είχε παραμείνει στη γραμμή iMac παράλληλα με το μικρότερο iMac 24 ιντσών με επεξεργαστή της Apple και ήταν ένα από τα λίγα Mac που εξακολουθούσαν να διαθέτουν επεξεργαστή Intel.

    Τώρα με την Studio Display των 27 ιντσών που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε Mac, η Apple φαίνεται να έχει αισθανθεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για έναν επιτραπέζιο υπολογιστή μεγάλου μεγέθους all-in-one. Το iMac 24 ιντσών είναι πλέον ο μόνος επιτραπέζιος υπολογιστής all-in-one που προσφέρει η Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.