16.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Αυτή θα είναι η τιμή του νέου iPhone SE στην Ελλάδα

    Το νέο iPhone SE θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου με την πιο προσιτή του έκδοση να έχει τιμή 539 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB και σε τρία διαφορετικά χρώματα μαύρο, λευκό και κόκκινο product RED.

    Οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή 18 Μαρτίου και τα πρώτα κομμάτια θα διατίθενται από την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαρτίου.

    Το νέο iPhone SE αποτελεί ένα ισχυρό, προηγμένο iPhone με το γνωστό design και υψηλές επιδόσεις σε “προσιτή” τιμή. Το iPhone SE τελευταίας γενιάς διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό και σε συνδυασμό με το iOS 15, παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

    Προσφέρει αρκετές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργαστικής δύναμης του A15 Bionic chip, που ενισχύει τις δυνατότητες της κάμερας και κάνει σχεδόν κάθε εμπειρία καλύτερη από την επεξεργασία φωτογραφιών έως τις λειτουργίες που απαιτούν ισχύ, όπως το gaming και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR). Υποστηρίζει 5G σύνδεση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

    • iPhone SE 5G 64GB, τιμή 539 ευρώ
    • iPhone SE 5G 128GB, τιμή 599 ευρώ
    • iPhone SE 5G 256GB 5G, τιμή 739 ευρώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.