16.3 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί μαύρο και ασημένιο Magic Keyboard με touch ID, Magic Trackpad, και Magic Mouse

    Παράλληλα με το Mac Studio και το Studio Display, η Apple παρουσίασε χθες περιφερειακά σε νέες επιλογές μαύρου χρώματος που είναι διαθέσιμες για αγορά ξεχωριστά.

    Το Magic Keyboard με Touch ID και Αριθμητικό Πληκτρολόγιο είναι πλέον διαθέσιμο με μαύρα πλήκτρα, ενώ το Magic Trackpad και το Magic Mouse είναι και τα δύο διαθέσιμα με μαύρη επιφάνεια πολλαπλής αφής. Τα ίδια τα αξεσουάρ είναι πανομοιότυπα με τις ελαφρώς επανασχεδιασμένες εκδόσεις που εισήχθησαν με το iMac 24 ιντσών πέρυσι, αλλά διαθέτουν μαύρο χρωματικό χρωματισμό με μαύρο πλεγμένο καλώδιο Lightning.

    Οι ασημένιες επιλογές χρώματος συμπληρώνουν το σχεδιασμό του νέου Mac Studio και Studio Display. Ούτε το Mac Studio ούτε το Studio Display διαθέτουν περιφερειακά, επομένως οι χρήστες που θέλουν πληκτρολόγιο Apple, επιφάνεια αφής ή ποντίκι θα πρέπει να τα αγοράσουν ξεχωριστά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.