20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Σύντομα θα έχετε MagSafe φορτιστή για το κινητό σας!

    Μια νέα καμπάνια στο Kickstarter, υπόσχεται να φέρει την χρηστικότητα του MagSafe φορτιστή στα κινητά παρέχοντας τόσο Lightning σύνδεση για τις iOS συσκευές όσο και micro-USB για τα Android.

    H Apple φαίνεται ότι μάλλον θα καταργήσει τους φορτιστές MagSafe μιας και στο τελευταίο της Macbook μας παρουσίασε την USB-C λύση. Όμως για όλους εμάς, που λατρέψαμε τον φορτιστή MagSafe ο οποίος πάμπολλες  φορές έσωσε τα πανάκριβα μηχανάκια μας από θεαματικές πτώσεις, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς πλέον θα μπορούμε να φορτίζουμε και τα κινητά μας με ασφάλεια. Για όσους δεν γνωρίζουν, να σας διευκρινίσουμε ότι στην ουσία η λειτουργία του  MagSafe φορτιστή έγκειται στο γεγονός ότι συνδέεται με μαγνήτη στην συσκευή που φορτίζει και δεν “κουμπώνει” όπως οι παραδοσιακοί φορτιστές με αποτέλεσμα, αν είστε απρόσεκτοι και περπατώντας παρασύρετε το καλώδιο φόρτισης τότε σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς φορτιστές που θα συμπαρέσυραν την συσκευή σας σε πτώση με κίνδυνο καταστροφής, ο MagSafe φορτιστής θα αποσυνδεθεί αυτόματα προστατεύοντας έτσι το μηχάνημά σας.

    Znaps

    Οι Znaps adapters που έχουν ξεκινήσει την καμπάνια στο Kickstarter θέλουν να φέρουν στην ζωή αυτή την λειτουργία για τα κινητά με κόστος μόλις 9$. Η κατασκευή τους περιλαμβάνει 2 κομμάτια. Το ένα συνδέετε στην θύρα Lightning ή micro-USB και το άλλο στο αντίστοιχο καλώδιο φόρτισης. Η ιδέα είναι αυτά τα 2 κομμάτια να συνδέονται μεταξύ τους με μαγνήτες κάνοντας έτσι την λειτουργία του MagSafe.

    4df8c2e040622a9c94b13f1c7826fb72_original

    865551065380597894e4d9eaa4568322_original

    H καμπάνια στο Kickstarte ενημερώνει για αποστολή τον Νοέμβριο αν και με τα projects στο Kickstarter δεν μπορεί να είναι κανείς ποτέ σίγουρος γιατί πολλά μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Αν όντως όμως, καταφέρουν να βγουν στην αγορά τότε θεωρούμε ότι οι Znaps φορτιστές θα κάνουν τεράστια επιτυχία.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles