14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Σχεδιαστική σύγκριση: iPhone 6 mockup vs iPhone 5s vs iPod touch

    Screen Shot 2014-05-13 at 12.08.32 PM

    Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό έχουμε δει μια σειρά διαρροών και mock ups φυσικών και μη για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple. Τα περισσότερα από αυτά είναι βασισμένα στα υποτιθέμενα πάντα σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν.

    Οι φήμες λοιπόν και οι διαρροές κορυφώνονται μέρα  με την μέρα και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε όχι όλες αλλά μόνο αυτές που είναι περισσότερο άξιες προσοχής.

    Σήμερα λοιπόν έχουμε για εσάς δύο βίντεο.

    Στα εν λόγω έχουμε την σύγκριση ενός τελικού φυσικού iPhone 6 mockup απέναντι σε ένα iPhone 5S και εν συνεχεία απέναντι σε ένα iPod Touch 5ης γενιάς.

    Τα βίντεο αρχικά εμφανίστηκαν στο Macitynet.it και εν συνεχεία από εκεί στο MacRumors.

    Σαν γενική παρατήρηση έχουμε πως μιλάμε σίγουρα για μια συσκευή με λεπτότερη υπογραφή. Σύμφωνα με όλες τις φήμες το iPhone 6 θα είναι μεταξύ 6 και 7 mm σε πάχος και όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζεται μέχρι τώρα μάλλον θα έχουμε και στρογγυλεμένες άκρες. Σχεδιαστικά τώρα θα φέρνει στο όψη αρκετά το iPad Air περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο μοντέλο αλλά και λόγω του πόσο λεπτό θα είναι και το iPod Touch 5ης γενιάς.

    Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles