17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone

    steve-jobs-holding-iphone-640x480

    To iPhone για πολλούς από εμάς είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ένα κομμάτι τεχνολογίας που το θεωρούμε δεδομένο, ενώ είναι πολύ δύσκολο να αναλογιστούμε πλέον πως υπήρχε η εποχή που πληκτρολογούσαμε τα πάντα και που η Nokia μεσουρανούσε με συσκευές όπως την Nokia E62.

    To iPhone λοιπόν επαναπροσδιόρισε πολλά από τα πράγματα που κάνουμε σήμερα και έδωσε μια τεράστια δυναμική στην Apple και όχι πριν πολλά χρόνια. Μόλις πριν 8 χρόνια ο Steve Jobs σε μια από τις καλύτερες ομιλίες και παρουσιάσεις στην καριέρα του ανέβηκε επί σκηνής στο MacWorld 2007 και μίλησε για μια συσκευή που θα ήταν ένα iPod με οθόνη αφής, ένα τηλέφωνο, και ένας πλοηγός στο διαδίκτυο. Το όνομα αυτού….iPhone.

    H Αpple φέτος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε πωλήσεις με τα νέα iPhone 6 της. Αξίζει όμως τον κόπο όλοι να ανατρέξουμε μερικά χρόνια πίσω και να σκεφτούμε από που ξεκίνησαν όλα αυτά.

    Δείτε την μοναδική του παρουσίαση παρακάτω:

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ IPHONE!!!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles