20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πόσο ισχυρός είναι ο S1 επεξεργαστής του Apple Watch;

    0909_things_to_know_watch_12_630

    Αν αναρωτιέστε πόσο ισχυρός είναι ο επεξεργαστής S1 SoC του Apple Watch και σε σύγκριση ειδικά με άλλα ARM chips η απάντηση είναι πως είναι ισοδύναμος με τον Α5 επεξεργαστή που συναντήσαμε στα iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini και Apple TV τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την γραφικά.

    Αυτό αναφέρει σήμερα ο iOS προγραμματιστής Steve Troughton-Smith που επίσης συμπληρώνει πως μπορεί να τρέξει η συσκευή το μεγαλύτερο μέρος του iOS 8.2 με μια παραμετροποιημένη διεπαφή που αντί για Springboard ονομάζεται Carousel.

    Screen Shot 2015-04-24 at 19.54.03

    Έτσι λοιπόν και αν αναλογιστούμε το μέγεθος της συσκευής ο επεξεργαστής φαίνεται πολύ ισχυρός – στον τομέα των γραφικών επαναλαμβάνουμε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles