16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πως να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας γρήγορα χωρίς την εφαρμογή της κάμερας

    DSCF1749-2040.0

    Αν και η Apple με το iOS έχει κάνει αρκετά εύκολο τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε λήψη φωτογραφιών και βίντεο πάντα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, αυτή που έχει να κάνει με το άνοιγμα της εφαρμογή και την τοποθέτηση της συσκευής στην θέση λήψης.

    Η εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα έγινε ιδιαίτερα διάσημη στο Android εξαιτίας της ταχύτητας με της οποία μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφιών έχοντας μάλιστα υποστήριξη ενός widget για αυτό τον σκοπό.

    image1

    Η ονομασία της εφαρμογής είναι QuickShot και έτσι απλά κάνοντας ένα κλικ στο εικονίδιο της μπορείτε άμεσα να κάνετε λήψη μιας φωτογραφίας με απίστευτη ταχύτητα. Μια φωτογραφία που εν συνεχεία θα τοποθετηθεί στην βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας.

    Σε αυτό βέβαια το σημείο να τονίσουμε πως πολύ πιθανόν κάποιες λήψεις μέσω αυτής της εφαρμογής να βγουν θολές μιας και πραγματικά ένα κλικ σημαίνει μια λήψη τόσο απλά τόσο γρήγορα. Αλλά όπως αναφέραμε και στην αρχή ο σκοπός της εφαρμογής είναι η ταχύτητα και το να σας προσφέρει την δυνατότητα να μην χάσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να απαθανατίσετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

    Το QuickShot θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 0,99 € για iPhone και iPad εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles