24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως η εφαρμογή Cycloramic για το iOS εκτοξεύτηκε σε μια νύχτα

    cycloramic1

    Τι γίνεται όταν μια καλή εφαρμογή του App Store παρουσιάζεται στο TV Show του ABC Shark Tank όπου επενδυτές είναι έτοιμοι να δώσουν χιλιάδες δολάρια αν η παρουσίαση του νέου καινοτόμου developer του πείσει για την μελλοντική της αξία;

    Για τους προγραμματιστές της Ego Ventures σημαίνει το σκαρφάλωμα της εφαρμογής στο νούμερο 1 στο App Store μέσα σε μια μόνο νύχτα και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η εφαρμογή του Cycloramic κέρδισε και μια επένδυση $500.000 από δύο επενδυτές που πίστεψαν στην ιδέα και στο όραμα των προγραμματιστών.

    Την εφαρμογή την είχαμε παρουσιάσει πίσω το 2012. Αποτελούσε την πρώτη στο είδος της που σας επέτρεπε να κάνετε λήψη 360 μοιρών πανοραμικών φωτογραφιών χωρίς να ακουμπάτε την συσκευή μιας και χρησιμοποιεί τα μοτέρ δόνησης του iPhone για να περιστρέψει την συσκευή. Μέχρι στιγμής τα είχε πάει σχετικά καλά στο App Store με 600.000 λήψεις αλλά στην κυριολεξία εκτοξεύτηκε χθες το βράδυ μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της στην εν λόγω εκπομπή.

    Λίγο μετά το τέλος και το κλείσιμο της συμφωνίας η εφαρμογή την ώρα μόνο είχε 10.000 λήψεις και από την θέση 800 του App Store βρέθηκε στο νούμερο 1. Οι υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρείας σημειώσαν και αυτές τεράστια άνοδο με τους developers να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και άκρως ικανοποιημένοι με το μετοχικό κεφάλαιο που πλέον προστέθηκε στην εταιρεία τους.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε διαθέσιμη στο App Store τόσο για iPhone όσο και για το iPad εδώ στην τιμή των 1,79 €

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles