21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης AirPods Pro από την Apple – Μάθετε περισσότερα

    Έχετε προβλήματα με το ένα ή και τα δύο ακουστικά AirPods Pro; Μπορεί να καλύπτονται από ένα δωρεάν πρόγραμμα σέρβις από την Apple. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να ελέγξετε την καταλληλότητα αντικατάστασης των AirPods Pro σας.

    Εάν τα AirPods Pro σας υπάρχουν φαινόμενα όπως ότι η ακύρωση θορύβου δεν λειτουργεί, απώλεια μπάσων, κροτάλισμα και στατικό ή αύξηση των ήχων παρασκηνίου, ενδέχεται να καλύπτονται από την ανάκληση των AirPods που ανακοίνωσε η Apple.

    Η θήκη φόρτισης AirPods Pro δεν αποτελεί μέρος του προγράμματος σέρβις, αλλά μόνο τα ακουστικά. Και η ανάκληση AirPods Pro είναι ενεργή για «3 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας». Αυτό άλλαξε αφού η ανάκληση κάλυψε αρχικά τα επηρεαζόμενα AirPods Pro για 2 χρόνια μετά την πρώτη πώληση.

    Δεν υπάρχει έλεγχος σειριακού αριθμού για την ανάκληση του AirPods Pro, οπότε εάν βλέπετε κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα με ένα AirPods Pro:

    • Κροτάλισμα ή στατικοί ήχοι που αυξάνονται σε δυνατά περιβάλλοντα, με άσκηση ή όταν μιλάτε στο τηλέφωνο
    • Η ενεργή ακύρωση θορύβου δεν λειτουργεί όπως αναμένεται, όπως απώλεια ήχου μπάσων ή αύξηση των ήχων παρασκηνίου, όπως θόρυβος δρόμου ή αεροπλάνου

    Τότε απευθυνθείτε άμεσα σε ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple στην χώρα μας.

    Η Apple τονίζει ότι «τα AirPods Pro σας θα εξεταστούν πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία για να επαληθευτεί ότι είναι κατάλληλα για αυτό το πρόγραμμα. Τα AirPods Pro (αριστερά, δεξιά ή και τα δύο) με επιβεβαιωμένο πρόβλημα θα αντικατασταθούν. Η θήκη AirPods Pro δεν επηρεάζεται και δεν θα αντικατασταθεί.»

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.