23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple διερευνά ζητήματα φόρτισης του iPad mini 6 μετά την ενημέρωση στην iPadOS 15.5

    Η Apple διερευνά αναφορές χρηστών ότι το iPad mini 6 ενδέχεται να σταματήσει να φορτίζεται μετά την ενημέρωση σε iPadOS 15.5, σύμφωνα με ένα σημείωμα που στάλθηκε στους παρόχους υπηρεσιών και το πήρε στην κατοχή του και το MacRumors.

    Στο σημείωμα που εστάλη σε εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών, η Apple είπε ότι γνωρίζει ότι ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αναφέρουν ότι το πιο πρόσφατο iPad mini δεν μπορεί να φορτιστεί μετά την ενημέρωση σε iPadOS 15.5. Η Apple συμβουλεύει ότι οι πάροχοι υπηρεσιών και το προσωπικό λιανικής να ενημερώνουν τους πελάτες να επανεκκινήσουν τη συσκευή ως προσωρινή επιδιόρθωση όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

    Το σημαντικότερο είναι ότι η Apple σημειώνει ρητά ότι μια αντικατάσταση υλικού του iPad ή της μπαταρίας του δεν θα λύσει το πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι καθαρά ζήτημα λογισμικού. Αυτήν τη στιγμή, η Apple δοκιμάζει την beta iPadOS 15.6, η οποία μπορεί να λύσει το πρόβλημα όταν κυκλοφορήσει στο κοινό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.