18 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η εφαρμογή Shazam ενημερώθηκε για συγχρονισμό με την ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης μουσικής του iPhone

    Το Shazam, η δημοφιλής υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής, έχει ενημερώσει την εφαρμογή iPhone και iPad, έτσι ώστε τα τραγούδια που ταυτίζονται με τη λειτουργία Αναγνώρισης μουσικής στο iOS να συγχρονίζονται πλέον με την εφαρμογή Shazam.

    Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Shazam, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να ακούει μουσική που παίζει, παρέχοντας τίτλο τραγουδιού και καλλιτέχνη για σκοπούς αναγνώρισης. Τα iPhone και iPad της Apple διαθέτουν ενσωμάτωση της εφαρμογής Shazam με ή χωρίς εγκατεστημένη την εφαρμογή, διαθέσιμη μέσω του κουμπιού Αναγνώρισης μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου και ζητώντας από τη Siri να αναγνωρίσει ένα τραγούδι που παίζει.

    Παλαιότερα πίστευαν ότι η δυνατότητα συγχρονισμού μεταξύ της Αναγνώρισης μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου και της εφαρμογής Shazam περιοριζόταν σε συσκευές που εκτελούσαν την έκδοση beta για προγραμματιστές iOS 16, αλλά το Shazam έχει πλέον κυκλοφορήσει τη λειτουργία στην τρέχουσα εφαρμογή για συσκευές με iOS 15.

    Επίσης νέο σε αυτήν την ενημέρωση, το ιστορικό του Shazam συγχρονίζεται πλέον σε όλες τις συσκευές. Προηγουμένως, το παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού Αναγνώριση μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου εμφάνιζε μόνο το ιστορικό αναγνώρισης τραγουδιού για την τρέχουσα συσκευή. Στο εξής, ωστόσο, θα εμφανίζει όλα τα τραγούδια που αναγνωρίζονται από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ίδιο Apple ID, ανεξάρτητα από το αν αυτό έγινε μέσω της εφαρμογής ή του Κέντρου Ελέγχου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.