17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Προσθήκη Widget στην νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Things


    things-cultured-code

    H εφαρμογή Things της Cultured Code αναβαθμίστηκε τόσο για το iPhone όσο και για το iPad, προσθέτοντας ένα νέο widget στο κέντρο ειδοποιήσεων. Στο widget το οποίο θα εμφανίζεται στο κέντρο ειδοποιήσεων, έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε αλλά και να προσθέσετε νέες σημειώσεις και Tasks.

    To widget της εφαρμογής, δείχνει την λίστα των σημειώσεων και των διεργασιών που έχουμε θέσει στο κέντρο ειδοποιήσεων στην καρτέλα ‘Σήμερα’. Μπορείτε να σημειώσετε με ένα Tap τις διεργασίες που έχετε ολοκληρώσει και οι οποίες θα ανανεωθούν την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή. Παράλληλα, θα μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε ή διεργασία πατώντας πάνω στο “+ New To-Do”.

    Τέλος, η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρχεται με βελτιώσεις για το URL scheme καθώς επίσης βελτιώνει την εφαρμογή και διορθώνει αρκετά σφάλματα (ορατά και μη). Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη από το App Store για iPhone και iPad ενώ για όσους θέλουν να την αποκτήσουν μπορούν να την βρουν στους παρακάτω συνδέσμους

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles