16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Προβλήματα στο uploading/αποστολή φωτογραφιών και βίντεο αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Instagram, Facebook και WhatsApp

    To Instagram επιβεβαίωσε πως αρκετοί χρήστες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα όταν προσπαθήσουν να στείλουν ή να κάνουν upload φωτογραφίες καθώς και βίντεο.

    Μετά από τα παράπονα πολλών χρηστών στο Twitter σήμερα το Instagram επιβεβαίωσε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και ανέφερε πως δουλεύει πάνω στην επιδιόρθωση του το συντομότερο δυνατό.

    “Γνωρίζουμε πως κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν κάνουν upload ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram. Ζητούμε συγνώμη για αυτό και δουλεύουμε ήδη πάνω στην λύση έτσι ώστε τα πράγματα να επιστρέψουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατό”

    Με το #instagramdown βλέπουμε πως το πρόβλημα αυτό έχει επηρεάσει πάρα πολλούς χρήστες με τους περισσότερους από αυτούς αρχικά να πιστεύουν πως έφταιγε η σύνδεση τους για τα προβλήματα που είχαν.

    Σαν να μην έφτανε αυτό προβλήματα ίδιου τύπου έχουν και χρήστες του Facebook αλλά και του WhatsApp. Ειδικά με το Facebook αν στο newsfeed σας τα άρθρα των αγαπημένων σας σελίδων φαίνεται να μην εμφανίζουν την εικόνα του άρθρου ο λόγος είναι αυτός. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και εμείς.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles