13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Προβλήματα με το iCloud έχουν αρκετοί iPhone 6s χρήστες

    iPhone-6-side-main

    Όπως όλα δείχνουν η Apple μπορεί να έχει ακόμη ένα πονοκέφαλο με το iPhone 6S. Πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες από διάφορες περιοχές που αναφέρουν για ένα θέμα που επηρεάζει τις νέες τους συσκευές και συγκεκριμένα όταν κάνουν επαναφορά από κάποιο iCloud backup τους.

    Πιο συγκεκριμένα μετά το restore δεν επαναφέρονται τα μηνύματα τους ή οι κλήσεις τους – Μάλιστα αναφέρετε πως και εργαζόμενοι της Apple αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

    Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες είχαν δεχτεί μια νέα συσκευή αντικατάστασης από την Apple και έτσι το γεγονός πως δεν φορτώνει σωστά το iCloud backup τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

    Σε πολλούς μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμη πιο σύνθετα μιας και δεν μπορούν να επαναφέρουν health δεδομένα, το ιστορικό του Safari, ακόμη και τα μηνύματα τους.

    Το πρόβλημα πολλοί εικάζουν πως ίσως βρίσκετε σε προβληματικά backups την στιγμή που αυτά γίνονται restore στην νέα συσκευή. Έτσι στην αρχική το back up μπορεί να είχε γίνει στην iOS 9.0.1 ενώ οι νέες συσκευές έρχονται με προ εγκατεστημένο το iOS 9.0.

    Μια λύση είναι back up και restore να γίνουν στην ίδια έκδοση ή ακόμη καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιος να κάνει back την συσκευή του μέσω iTunes.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles