24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Περίεργη φήμη δείχνει ότι η iOS 15 θα έχει βελτιωμένες ειδοποιήσεις, καταγραφή γευμάτων κ.α

    Είμαστε μόλις 2 εβδομάδες μακριά από το WWDC 2021 όπου η Apple θα ανακοινώσει τις νέες μεγάλες αναβαθμίσεις της για τα iOS, watchOS, tvOS και macOS.

    Αν και έχουμε αυτή την φορά πολύ λίγες διαρροές μια νέα φήμη δείχνει πως η Apple δουλεύει σε ένα βελτιωμένο σύστημα ειδοποιήσεων, σε ένα χαρακτηριστικό υγείας για την καταγραφή γευμάτων κ.α

    Οι αναφορές αυτές έρχονται από τον Connor Jewiss, που δεν έχει κάποιο ιστορικό μέχρι σήμερα σε φήμες και διαρροές για την Apple. Παρά αυτά υπάρχει πιθανότητα να έχει δίκαιο.

    Το Bloomberg και αυτό έχει αναφέρει πως με την iOS 15 θα έχουμε νέες ειδοποιήσεις και νέα εμφάνιση μάλιστα για αυτές. Μάλιστα ο Gurman του Bloomberg αναφέρθηκε στο tweet του Jewiss λέγοντας του “Μην ξεχνάς και τα νέα banners ειδοποιήσεων”.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναφέρεται είναι αυτό της καταγραφής γευμάτων στην εφαρμογή Υγείας. Και αυτό δεν μοιάζει απίθανο μιας και η Apple έχει στείλει ερωτηματολόγια σε Apple Watch χρήστες αν κάνουν έλεγχο μέσω αυτού των διατροφικών συνηθειών τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.