16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η TSMC ξεκινάει την παραγωγή του A15 επεξεργαστή για τα iPhone 13

    Πέρυσι η παραγωγή της Apple χτυπήθηκε άσχημα από την πανδημία και έτσι η iPhone 12 σειρά δόθηκε σε κυκλοφορία ένα μήνα αργότερα από το σύνηθες. Έτσι φέτος η Apple φαίνεται να προσπαθεί να συμπεριλάβει τα πιθανά προβλήματα στην παραγωγή που μπορεί να παρουσιαστούν και να φέρει εις πέρας την διάθεση των iPhone 13 τον Σεπτέμβριο.

    Το Digitimes αναφέρει λοιπόν σήμερα πως η TSMC ξεκίνησε την παραγωγή του A15 επεξεργαστή που θα βρίσκεται στην καρδιά των νέων iPhone.

    O νέος επεξεργαστής είναι φυσικά σχεδιασμού της Apple και βασίζεται σε μια αρχιτεκτονική 5nm όπως και ο A14. Μια νέα αρχιτεκτονική και στα 4nm αναμένεται να έρθει στους επεξεργαστές του 2022.

    Η A σειρά επεξεργαστών της Apple την έχει βοηθήσει έτσι ώστε να ηγείται σε αποδόσεις τόσο σε smartphones όσο και σε tablets ενώ έχουμε και τους M1 επεξεργαστές σχεδιασμού της Apple που και αυτοί με την σειρά τους έχουν φέρει μια επανάσταση στα desktop και laptop.

    Το iPhone 13 αναμένεται να μοιάζει πολύ με το iPhone 12 σε ότι αφορά τον βιομηχανικό σχεδιασμό του με μικρές διαφορές στο πλαίσιο της πίσω κάμερας και στο μέγεθος του Face ID στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.