22.6 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Ο Zuckerberg θέλει τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητα της Meta να είναι «μια στιγμή iPhone» το 2024

    Η Apple και η Meta έχουν ήδη συγκρουστεί πολλές φορές για το App Store και την προστασία της ιδιωτικής ζωής και οι δύο είναι έτοιμοι να γίνουν ανταγωνιστές και σε μια ακόμη συσκευή. Καθώς η Apple διαβάζει τα δικά της προϊόντα headset και γυαλιών AR και VR, η Meta στοχεύει επίσης να κυκλοφορήσει γυαλιά AR μέχρι 2024.

    Μια νέα έκθεση από το The Verge δείχνει ότι ο Mark Zuckerberg έχει μεγαλειώδεις ιδέες για την κυκλοφορία αυτών των γυαλιών AR, με στόχο μια “στιγμή iPhone” όταν κυκλοφορήσουν.

    Επικαλούμενη έναν πρώην υπάλληλο που εργάστηκε στο έργο, η σημερινή έκθεση αναφέρει ότι το “εγώ του Zuckerberg είναι τεράστιο” με την ανάπτυξη αυτών των γυαλιών AR. Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Zuckerberg “θέλει να είναι μια στιγμή iPhone” όταν κυκλοφορήσουν τα γυαλιά AR και παρουσιαστούν για πρώτη φορά στον κόσμο.

    Αλλά παρά αυτή την ελπίδα και το επιθετικό χρονοδιάγραμμα του 2024, η Meta είναι προφανώς μακριά από τα γυαλιά AR που γίνονται… πραγματικότητα. Η σημερινή έκθεση του The Verge δείχνει ότι η Meta δεν έχει ένα “λειτουργικό πρωτότυπο” των γυαλιών, αλλά μάλλον μόνο μια “στάσιμη επίδειξη που κάθεται σε ένα τραπέζι”.

    Εκτός από τα γυαλιά AR που θα είναι κοστολογημένα ακριβά, και αναφέρονται εσωτερικά ως “Nazare”, η Meta αναπτύσσει επίσης ένα ζευγάρι έξυπνων γυαλιών AR που θα είναι πιο οικονομικά και που έχουν επίσης προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2024. “Η Meta ελπίζει να πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια έξυπνα γυαλιά προς το τέλος αυτής της δεκαετίας”, αναφέρει η έκθεση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.