20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Tim Cook προβληματίζεται για το αν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων της Apple είναι η σωστή απάντηση

    Μετά την είδηση ότι η Google θα απαιτήσει από τους εργαζομένους της που θα γυρίσουν στα γραφεία τους τον Οκτώβριο να έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19, ο Tim Cook ανέφερε πως η Apple παρακολουθεί την κατάσταση της πανδημίας καθημερινά πριν αποφασίσει ποια είναι η σωστή απάντηση και κίνηση πάνω σε αυτό.

    Η εταιρεία έχει δώσει παράταση στην επιστροφή των εργαζομένων της για τον Οκτώβριο με τα αρχικά της πλάνα να ήταν για τον Σεπτέμβριο αλλά η μεταλλάξεις και η πορεία της πανδημίας έκαναν την ηγεσία της Apple να αλλάξει πλάνο.

    Την στιγμή λοιπόν που η Google επίσημα ανακοίνωσε πως ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός ο Tim Cook ανέφερε στον Josh Lipton του CNBC ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει μια απόφαση τονίζοντας πως πάνω σε αυτό που εστιάζουν αυτή την στιγμή είναι το πότε θα επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία τους.

    Συνέχισε αναφέροντας:

    “Παρακολουθούμε την κατάσταση καθημερινά για να καταλήξουμε αν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι η σωστή απάντηση ή όχι.”

    Την ίδια στιγμή η Apple ενεργοποίησε εκ νέου το μέτρο της χρήσης υποχρεωτικής μάσκας σε όλα τα καταστήματα της στην Αμερική.

    Στο θέμα του εμβολιασμού η Apple είχε στείλει παλαιότερα μήνυμα στους υπαλλήλους της αναφέροντας:

    “Η Apple παροτρύνει όποιος μπορεί να κάνει ένα εμβόλιο να το κάνει. Μιλήστε με τον γιατρό σας και αποφασίστε εσείς τι είναι το πιο σωστό για εσάς.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.