13.3 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε το trailer για την 2η σεζόν του SEE με πρωταγωνιστές τους Jason Momoa και Dave Bautista

    Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την post-apocalyptic δραματική σειρά της Apple TV+ υπηρεσία, SEE. Η 2η σεζόν του SEE κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου.

    Σε αυτή την σεζόν ο κεντρικός χαρακτήρας Baba Voss (Jason Momoa) πρέπει να αντιμετωπίσει τον απίστευτα σκληρό αδελφό του Edo Voss (Dace Bautista) ο οποίο και έχει όμηρο την κόρη του.

    Η πρώτη σεζόν του SEE κυκλοφόρησε με το λανσάρισμα της Apple TV+ υπηρεσίας πίσω τον Νοέμβριο του 2019 ως μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές. Το σενάριο βασίζεται σε ένα εναλλακτικό μέλλον όπου ένας ιός έχει κάνει τους περισσότερους ανθρώπους τυφλούς.

    Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19 η παραγωγή της 2ης σεζόν καθυστέρησε πάρα πολύ. Τελικά όμως έρχεται 2 σχεδόν χρόνια μετά την πρεμιέρα της 1ης σεζόν.

    Η σειρά απέκτησε γρήγορο φανατικό κοινό και όχι άδικα μιας και έχει φανταστικά τοπία και σκηνές μάχης ενώ και το σενάριο είναι αρκετά πρωτότυπο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.